1 Kasım 2025 Cumartesi

Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun tamamı 2026'nın ilk çeyreğinde açılacak!

Yorumlar

Diğer Haberler

Afraze Life Kartal’da 12 taksit fırsatıyla!
İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da yükselen Afraze Life projesinde yer alan konutlar için 12 ay taksit imkanı sağlanıyor. 
Çekmeköy Eva Bahçe’de sıfır faizle 24 ay vade imkanı!
İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de yükselen Eva Bahçe Taşdelen projesinde yer alan konutlar için 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor.
Milli Emlak Ankara ve Aydın’da KDV’den muaf araziler satıyor!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Aydın’da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu araziler KDV’den muaf olarak alıcılarını bekliyor.
Atış Yapı'nın konkordato duruşması 14 Kasım’da!
Atış Yapı'nın konkordato davası için duruşma tarihi belli oldu. Mahkeme, duruşmanın 14 Kasım tarihinde, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi’nde yapılacağını duyurdu.
Konkordato talep eden Hazin Grup Mobilya İnşaat’a 1 yıl süreyle kesin mühlet verildi!
Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, konkordato talep eden Hazin Grup Mobilya İnşaat Taahhüt Nakliyecilik Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. hakkında,  1 yıl süreyle kesin mühlet verilmesine karar verdi.