22 Ekim 2025 Çarşamba

Yapı denetimde yeni dönem: Antalya iki bölgeye ayrıldı, sözleşme fesihlerine yeni kural geldi!

Yorumlar

Diğer Haberler

Keskinyol İnşaat’ın konkordato talebi reddedildi!
İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, 2025/359 Esas numaralı dosyada görülen davada, davacı Keskinyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebini reddetti. 
Kiler GYO, Referans Göktürk’teki konut sayısını 182’den 313’e yükseltti!
Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Göktürk projesindeki konut sayısını 182’den 313’e yükseltti.
Milli Emlak Konya ve Balıkesir’de arazi satıyor!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Balıkesir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Kasım ayı içerisinde yapılacak. 
Kira kredisi nedir, nasıl çekilir?
Bankacılık ve finans kuruluşlarının belirli dönemlerde sunduğu kira kredisi, kiracıların peşin ödemeleri veya depozito, taşınma, emlak komisyonu gibi başlangıç maliyetlerini karşılamak için aldığı, tüketici kredisi türü olarak öne çıkıyor. 
Meri Sunsand projesinde 5 milyon 870 bin TL’ye! Yeni proje!
Antalya’da yükselen Meri Sunsand projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2027 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor. Söz konusu projede fiyatlar 5 milyon 870 bin TL’den başlıyor.