3 Ekim 2025 Cuma

Müteahhitlerin baskısı konut erişimini zorlaştırıyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Konutta temellük nedir? 
Konutta temellük, bir taşınmazın mülkiyetinin bir kişiye geçmesi, yani taşınmazın yasal olarak sahiplenilmesi anlamı taşır.
Mülk sahipleri için yeni dönem: Kira ve kiracı sorunları artık güvence altına alınıyor
Ev sahiplerinin en çok zorlandığı kira, kiracı ve mülk yönetimi süreçlerine yeni bir çözüm geldi. Ehane, mülk yönetimini baştan sona üstlenerek, ev sahiplerine güvenilir ve zahmetsiz bir deneyim sunuyor.
TOKİ 48 şehirdeki 509 gayrimenkulü 60 ve 72 ay vadeyle 3 gün sonra satışa çıkarıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 48 ilde 509 gayrimenkulü 3 gün sonra ‘açık artırma' yöntemiyle satacak.
The Love Collection Antalya’da Aralık teslim konutlar 10 milyon TL’den başlıyor!
Antalya’nın yükselen bölgelerinden Altıntaş’ta inşa edilen The Love Collection projesinde yer alan konutların fiyatları 10 milyon TL’den başlıyor. 
Most Akrilik İplik İnşaat’ın konkordato sürecinde verilen geçici mühlet kararı kaldırıldı!
Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Most Akrilik İplik İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş.’ye yönelik konkordato sürecinde verilen kesin mühleti kaldırdı.