16 Eylül 2025 Salı

Sakarya'nın parlayan yıldızı Serdivan: Gayrimenkul yatırımcıları için fırsatlar sunuyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Konut fiyat endeksi yıllık yüzde 31,4 arttı!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ağustos ayına ilişkin KFE verilerini açıkladı. Buna göre konut fiyat endeksi ağustosta aylık bazda yüzde 2,5, yıllık bazda yüzde 31,4 arttı.
Konkordato talep eden Meba Elektronik’e 2 ay ek süre!
Meba Elektronik İletişim Sistemleri Tic. Ltd. Şti. ve  İbrahim Ali Battal hakkında daha önce verilen ve 18 Eylül 2025’te sona erecek olan geçici mühlet, 18 Eylül 2025 tarihinden itibaren 2 ay daha uzatıldı.
Makintech Makine ve Polmetsan Metal için mahkemeden üç ay süreyle geçici mühlet kararı!
2013 yılında Kocaeli Gebze'de kurulan Makintech Makine ve Isı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, ve Polmetsan Metal Döküm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konkordato ilan etti.
Kuşçu Seyahat Nakliyat ve ortakları 3 aylık konkordato koruması altına girdi!
Kuşçu Seyahat Nakliyat ve ortakları, borçlarını yeniden yapılandırabilmek amacıyla 3 aylık konkordato koruması altına girdi.
Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin’den yatırımcılara uyarı: Bunları yapanlar 3-5 yıl sonra pişman olacak!
Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden çok önemli bir paylaşım yaparak, yatırımcıları uyardı.