14 Ağustos 2025 Perşembe

TOKİ 21 ildeki 102 iş yerini yüzde 10 peşinat ve 120 ay vadeyle satışa çıkarıyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Murat Kurum: Yüzyılın Konut Projesi ile 500 bin anahtarı daha milletimizle buluşturacağız!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada “Yüzyılın Konut Projesi ile 500 bin anahtarı daha milletimizle buluşturacağız." ifadelerini kullandı.
Paradise Cidde’de 75 bin dolardan başlayan fiyatlarla!
Suudi Arabistan’da hayata geçirilen Paradise projesinde yer alan konutların fiyatları 75 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. 
Konut piyasasının büyümesi için kamu ve özel sektörü iş birliği yapmalı!
GYODER Yüksek İstişare Kurulu toplantısı, sektörün önde gelen temsilcilerini bir araya getirerek gayrimenkul alanındaki güncel sorunlara çözüm üretmek ve geleceğe dair ortak bir vizyon oluşturmak amacıyla gerçekleşti.
Akiş GYO'dan AVM sektöründe bir ilk: ESG dönemi başlıyor!
Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Akiş GYO), AVM sektöründe bir ilki hayata geçirdi.
Ankara Arissa Nova'da 4,5+1'ler 13 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!
Arissa İnşaat tarafından Ankara Yenimahalle'de yükselen Arissa Nova'da 4,5+1'ler 13 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.