31 Temmuz 2025 Perşembe

Gayrimenkul sertifikası Türkiye’de yatırım paradigmasını değiştiriyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Konut fiyatlarında düşüş durdu! 
Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, reel konut fiyatlarının Temmuz 2025'te yüzde -52 seviyelerinde olduğunu açıkladı.
Mersan Madencilik'in konkordato talebi reddedildi!
Muğla'da faaliyet gösteren Mersan Madencilik İnşaat Hafriyat Tarım Turizm Ticaret ve Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi'nin konkordato talebi reddedildi.
11 yıllık tekstil şirketinden kötü haber! Buseli Tekstil darboğazda! 
İstanbul'daki tesktil firmaları son dönemlerde ekonomik kriz içine girdi. Bunlardan biri de 11 yıldır faaliyet gösteren Buseli Tekstil oldu.
O belediye 18 konutu ihaleyle satıyor! 900 bin TL'ye konut sahibi olma fırsatı!
Tapu kaydı, mevcut durumu, muhammen bedeli, geçici teminatı belirtilen Beltaş İmar San. Ve Tic. A.Ş'ye ait, 18 konut ihaleyle satışa çıkacak.
TOKİ Ankara Mamak projesine 'Çed olumlu' kararı! 1. ve 2. etapta çalışmalar resmen başladı!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak'ta inşa edeceği 712 adet konut projesi için 'Çed olumlu' kararı verildi ve birinci ve ikinci etapta inşaat çalışmalarına başlandı.