Anasayfa
Konut
Satılık
Kiralık
İşyeri
Satılık
Kiralık
Arsa
Satılık
Kiralık
Haberler
Hakkımızda
İletişim
Ana sayfa
Haberler
Emlak Konut GYO Firuzköy 2. Etap'ta genel altyapı, sanat yapıları ve yol inşaatı işinin yer teslimi yapıldı!
Emlak Konut GYO Firuzköy 2. Etap'ta genel altyapı, sanat yapıları ve yol inşaatı işinin yer teslimi yapıldı!
Haber
26 Temmuz 2025 Cumartesi
Türkiye'de bir ilk! Woven Japon Zen Köyü projesi hayata geçiriliyor! Yeni proje!
Yorumlar
Emlak
Satılık Daire
Kiralık Daire
Satılık İşyeri
Kiralık İşyeri
Satılık Arsa
TÜMÜ
Diğer Haberler
Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisine Dair Yönetmelikte değişiklik!
Kamu taşınmazlarının turizm yatırımlarına tahsisine ilişkin usul ve esasları düzenleyen yönetmelikte değişikliğe gidildi.
Konkordato talep eden Cay Grup İnşaat'ın duruşma tarihi belli oldu!
Geçtiğimiz aylarda mali krizden dolayı konkordato ilan eden Cay Grup İnşaat'ın duruşma tarihi belli oldu.
500 bin yeni sosyal konut projesinde aylık taksitler 6 bin 750 TL’den başlıyor!
“Ev Sahibi Türkiye” sloganıyla yürütülecek olan 500 bin yeni sosyal konut projesinde aylık taksitler 6 bin 750 TL’den başlıyor.
Türkiye'de ev sahipliği oranı yüzde 56.1 ile AB ülkeleri arasında en düşük dördüncü ülke oldu!
Artan konut fiyatları dar ve orta gelirlilerin konuta erişimi zorlaşıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre ev sahipliği oranı yüzde 56.1’e geriledi.
Vakıflardan satılık 36 konut!
Vakıflar Genel Müdürlüğü Hatay'daki 36 konutu 17 Kasım 2025 tarihinde ihaleyle satışa çıkaracağını duyurdu.
Yorumlar