Konya'da ekonomik krizden dolayı birçok firma konkordato ilan ederken, Konyalı meşhur otomotiv devi Osmanlı Otomotiv’den konkordato haberi geldi. Söz konusu firmaya 12 ay süre verildi.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Aydın’da yer alan arazileri KDV’den muaf şekilde satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 30 Temmuz ve 31 Temmuz’da yapılacak.
53,9 bin takipçili İnşaat Doktoru yaptığı paylaşımda içinde kiracı olan dairelerin 3 yıl süren mahkeme süreçleri sebebiyle daha uygun fiyatlardan satılmaya başlandığını belirtti.
Otomotivden tarıma pek çok sektöre üretim yapan Asman Çelik'in konkordato talebi mahkeme tarafından reddedilirken, yüzlerce çalışanı bulunan şirketin iflasına karar verildi.
Yorumlar