14 Temmuz 2025 Pazartesi

Türkiye’de kiracı sayısı 24 milyonu aştı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Türkiye’de 10 yılda 40’tan fazla AVM battı!
53.5 bin takipçili İnşaat Doktoru resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye’de 10 yılda 40’tan fazla AVM’nin battığını belirtti.
Ankara Ekspres Kargo’ya 3 ay geçici konkordato mühleti!
Konkordato başvurusunda bulunan Ankara Ekspres Kargo Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile şirket ortağı Ümit Budak hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verildi.
Gürsel Tekin'den kamu bankalarına tepki: Sadece imar beton lobilerine ve müteahhitlere kredi yağıyor!
CHP'de genel başkan yardımcısı, genel sekreter ve milletvekili olarak farklı kademelerde görev alan Gürsel Tekin sosyal medyadaki paylaşımında, kamu bankalarının vatandaşın yanında durmadığın söyleyerek eşletirdi.
Milli Emlak Ankara ve Eskişehir’de KDV’den muaf arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir’de yer alan arsa ve arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 30 Temmuz’da yapılacak.
Emir Bant’ın konkordato süreci iflasla sonuçlandı!
Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Emir Bant Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato başvurusunu da reddederek şirketin iflasına karar verdi.