23 Haziran 2025 Pazartesi

Asce Zenith Ankara’da yüzde 30 peşinatla!

Yorumlar

Diğer Haberler

Ekonomist Barış Soydan: Konut piyasasının önündeki en büyük engel faiz!
Konut piyasasını değerlendiren Ekonomist Barış Soydan, konut fiyatlarında yaz aylarında yüksek bir artış beklemediğini açıkladı.
Yıldırım Demir Çelik’e 1 yıl kesin konkordato süresi!
İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Yıldırım Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile şirket ortağı Yıldırım Bozkurt’un konkordato başvurusunu değerlendirerek, 1 yıl süreyle kesin mühlet kararı verdi.
Zümrüt Pazarlama Tekstil iflasına karar verildi!
İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Zümrüt Pazarlama İthalat ve İhracat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato başvurusunu reddetti ve şirketin iflasına karar verdi. 
Belediyelerden iki şehirde 882 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık 31 arsa!
Bilecik ve Erzincan’da yer alan 31 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedelleri 882 bin TL’den başlıyor.
Hiper Farma ve Öner İlaç’a 3 ay geçici konkordato koruması!
İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Hiper Farma İlaç Ticaret ve Pazarlama Ltd. Şti ile Öner İlaç Sanayi A.Ş.’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.