Anasayfa
Konut
Satılık
Kiralık
İşyeri
Satılık
Kiralık
Arsa
Satılık
Kiralık
Haberler
Hakkımızda
İletişim
Ana sayfa
Haberler
Diyarbakır’da 1.9 milyar TL’ye 551 iş yeri yaptırılacak! İhalesi 20 Mayıs’ta!
Diyarbakır’da 1.9 milyar TL’ye 551 iş yeri yaptırılacak! İhalesi 20 Mayıs’ta!
Haber
7 Mayıs 2025 Çarşamba
Ahmet Ercan'dan 6.2'lik depremle ilgili çarpıcı açıklama: Gönül ister ki bundan dört tane daha olsun!
Yorumlar
Emlak
Satılık Daire
Kiralık Daire
Satılık İşyeri
Kiralık İşyeri
Satılık Arsa
TÜMÜ
Diğer Haberler
Alaca Premium’da 2026 teslim 2 oda 1 salonlar 4 milyon 790 bin TL’ye!
Alaca İnşaat tarafından geliştirilen Alaca Premium projesinde yer alan konutların güncel satış fiyatları 4 milyon 790 bin TL’den başlıyor.
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açıldı!
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, “İstanbul’un Nefesi Milletin Bahçesi” temalı törenle hizmete açıldı.
Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kasım 2025 kira artış oranı yarın belli oluyor!
Kasım 2025 kira artış oranı, TÜİK’in aylık enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte yarın belli olacak.
24 Ekim itibarıyla tapusu olanlar Yüzyılın Konut Projesi’ne başvuramayacak!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Yüzyılın Konut Projesi’ne 24 Ekim itibarıyla üzerinde tapu olan vatandaşların başvuramayacağını söyledi.
Belediyelerden 2 şehirde satılık arsalar!
Gaziantep ve Erzurum’da yer alan 2 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Kasım ve 12 Kasım’da yapılacak.
Yorumlar