Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Yüzyılın Konut Projesi’ne 24 Ekim itibarıyla üzerinde tapu olan vatandaşların başvuramayacağını söyledi.
Atış Yapı'nın konkordato davası için duruşma tarihi belli oldu. Mahkeme, duruşmanın 14 Kasım tarihinde, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi’nde yapılacağını duyurdu.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Aydın’da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu araziler KDV’den muaf olarak alıcılarını bekliyor.
İstanbul Ataşehir’de yapılacak trafo binası için belirlenen taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından acele kamulaştırılmasına onay verildi.
Balıkesir Vergi Mahkemesi Başkanı Volkan Erdoğdu, taşınmazların 5 yıl içinde satışından doğan gelir vergisi davalarında bilinmesi gereken önemli noktaları açıkladı.
Yorumlar