28 Nisan 2025 Pazartesi

TOKİ’den başkent Ankara’da 14 bin 372 TL taksitle ev fırsatı! Başvurular yarın başlıyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Tebernüş Kireçci açıkladı: Deprem sonrası fırsatçıların ilk işi depreme dayanıklı evlere zam yapmak olacak!
Deprem sonrası fırsatçıların ilk işi depreme dayanıklı evlere zam yapmak olduğunu açıklayan Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, 'maalesef bizdeki kafa bu' diyerek sitem etti. 
Türkiye'yi İstanbul'un altında kalmaktan kurtarmanın tek yolu: Kentsel dönüşüm maskeli rantsal dönüşümden çıkmalı!
İyi Partili Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşcı, büyük depremin olması halinde büyük bir enkazın altında kalınacağını, Türkiye'yi İstanbul'un altından kurtarmak için de tek çözümün kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.
Rams City Haliç'te bahar fırsatı! Peşinatsız 24 ay vadeyle
İstanbul Eyüpsultan'daki Uzel Traktör Fabrikası’nın arazisinde yükselen Rams City Haliç projesinde bahar kampanyası başladı. 
Tapuda devrim değişiklik! Tapu harcı tarihe karışacak!
Gayrimenkul alım satımında hem alıcıdan hem de satıcıdan açınan tapu harçlarıyla ilgili devrim değişklik planlanıyor. Yeni düzenleme ile tapu harçlarının tarihe karışması bekleniyor. 
Hunter Dış Ticaret’in konkordato talebi reddedildi!
Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Hunter Dış Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin konkordato talebini reddetti.