16 Nisan 2025 Çarşamba

İstanbul'un üç büyük caddesinde kiralık dükkan krizi! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Belediyelerden Çanakkale ve Edirne’de satılık 5 arsa!
Çanakkale ve Edirne’de yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 28 Nisan ve 29 Nisan’da yapılacak.
Kıbrıs Vista di Mare’de 397 bin 950 sterline! 
Kıbrıs Vista di Mare projesinde yer alan konutların fiyatları 397 bin 950 sterlinden başlıyor. Projenin teslimlerinin önümüzdeki yıl yapılması planlanıyor. 
Yazlık kiralamak isteyenler sahte ilanlara ve dolandırıcılara dikkat!
Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Çeşme, Bodrum ve Marmaris gibi gözde tatil bölgelerinde sezonluk kira bedellerinin 1 milyon TL’ye dayandığını belirterek, dolandırıcılık vakalarının da ciddi bir tehdit oluşturduğunu söyledi.
İnşaat mühendisi açıkladı: Depremde en büyük risk zemin sıvılaşması!
42,7 bin takipçili İnşaat Doktoru, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda depremde en büyük riskin zemin sıvılaşması olduğunu söyledi. 
Bitmemiş projelerden ev sahibi olmak risk mi, fırsat mı? 
Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Aura Design Kurucusu Mimar Filiz Cingi Yurdakul, bitmemiş projelerde ev sahibi olmak isteyenler için önemli uyarılarda bulunuyor.