3 Nisan 2025 Perşembe

İBB, 275.5 milyon TL'lik satış için düğmeye bastı! Üsküdar ve Kağıthane'deki arsalar satışa çıktı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Aydın Plastik Ambalaj'ın konkordato talebi reddedildi!
Tekirdağ'da faaliyet gösteren Aydın Plastik Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato talebi reddedildi.
Bengikombi, Benmak Isıtma ve Bir Kombi Montaj’a 1 yıl kesin konkordato koruması!
Bengikombi Mühendislik Isıtma Soğutma Ürünleri Satış ve Pazarlama Ltd. Şti., Benmak Isıtma Soğutma Sistemleri A.Ş. ve Bir Kombi Montaj ve Servis Hizmetleri Ltd. Şti. için bir yıl süreyle kesin konkordato mühleti tanındı.
Ankara Miaaras'ta lansman öncesi 20 daireye özel 3 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!
Ankara Miaaras'ta lansman öncesi 20 daireye özel 3 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.
Doybalak Tarım'ın konkordato tasdik talebi kabul edildi! 
Aksaray, Eskil'de hırdavat, un, gübre, yem, hayvan vitaminleri ve bir çok ürün satışı yapan Doybalak Tarım'ın konkordato tasdik talebi kabul edildi.
İBB’den Pendik’te konut imarlı arsa! 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Pendik’te yer alan arsayı 10 milyon 25 bin 640 TL bedelle satışa çıkardı.