17 Mart 2025 Pazartesi

Konut sitesi aidatları ile ilgili şikayetler arttı! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Prof. Dr. Osman Bektaş ezber bozdu: Beklenen İstanbul depremi 6,4 büyüklüğünde olabilir!
Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü emekli profesör Dr. Osman Bektaş,  beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili konuştu. Bektaş, resmen ezber bozdu. 
Ticari gayrimenkullerde karma projelere yatırım yüzde 40 arttı!
Günümüz iş dünyasında, sadece çalışma alanları değil, yaşam ve sosyalleşme alanlarını da içeren karma projeler giderek daha fazla ilgi görüyor. Son 5 yılda Türkiye’de karma projelere yapılan yatırımlar yüzde 40 arttı.
Lebiderya Gümüşyaka Villaları'nda 28 milyon TL'den başlayan fiyatlarla denize sıfır evler! 
Lebiderya Gümüşyaka Villaları'nda yaşam başladı. Projedeki konut fiyatları 28 milyon TL'den başlıyor. 
Prof. Dr. Mehmet Alagöz: Yabancılara arazi, konut satışıyla vatandaşlık verilmesi bitmeden yoksullaşma durmaz!
Prof. Dr. Mehmet Alagöz, yabancılara gayrimenkul satışının sona ermeden Türk Milletinin yoksullaşmasının ve demografik yapısının bozulmasının durdurulamayacağını söyledi.
Bursa ve Muğla'da 13 adet arsa, arazi ve iş yeri satılıyor! Belediyeler tarihi verdi! 
Belediyeler, Bursa ve Muğla'da 13 adet arsa, arazi ve iş yerini satıyor. Satış fiyatları ve tarihler bir bir açıklandı.