16 Mart 2025 Pazar

Prof. Dr. Naci Görür'den 'Konya depremi' açıklaması geldi: Bölgeyi etkileyebilecek büyük bir fay!

Yorumlar

Diğer Haberler

Uzmanı tarla, arsa ve konut yatırımındaki riskleri açıkladı! Gram altını gayrimenkulle kıyaslamak doğru sonuç vermez! 
Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, altın yatırımının riskli olmadığına dikkat çekti ve gayrimenkul yatırımındaki riskleri tek tek sıraladı. 
İnşaat sektöründe işçilik fiyatları 4 yıldır katlandı: Robot kullanımları başlayabilir! 
İnşaat Mühendisi, Eskişehir Ticaret Odası Meclis Üyesi Atakan Bakılan, inşaatta işçilik fiyatlarının katlandığına dikkat çekerek, robot kullanımını işaret etti. 
Konut satışlarının yüzde 85'i nakit yapılıyor, sadece yüksek gelirliler ev alabiliyor! İşte nedeni! 
Finansal Piyasalar Yöneticisi İris Cibre, konut fiyatlarına ve konut satışlarına değinerek "Sadece yüksek gelirliler ev alabiliyor" dedi. Cibre, nedenini de paylaştı. 
Mağdur ev sahibi isyan etti: 5 yıllık kiracımın verdiği kira, bir kg baklavanın fiyatı kadar!
Ev sahiplerinin, kiracılarla aralarındaki sular durulmuyor. 5 yıllık kiracısı olan bir ev sahibi, kira bedelinin neredeyse bir kg baklavanın fiyatı kadar olduğunu söyledi. 
Bursa ve Muğla'da 13 adet arsa, arazi ve iş yeri satılıyor! Belediyeler tarihi verdi! 
Belediyeler, Bursa ve Muğla'da 13 adet arsa, arazi ve iş yerini satıyor. Satış fiyatları ve tarihler bir bir açıklandı.