15 Mart 2025 Cumartesi

İslam Memiş'ten yeni evli çiftlere uyarı: Önce ev alın, araba almak gereksiz! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Prof. Dr. Osman Bektaş ezber bozdu: Beklenen İstanbul depremi 6,4 büyüklüğünde olabilir!
Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü emekli profesör Dr. Osman Bektaş,  beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili konuştu. Bektaş, resmen ezber bozdu. 
The Moment Kıbrıs'ta yüzde 40 peşinatla! 
The Moment projesi Kıbrıs'ta yükseliyor. Projede yüzde 40 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 
Milli Emlak'tan 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa ve araziler! Ucuz gayrimenkul fırsatında son günler... 
Milli Emlak, Giresun ve Balıkesir'deki 12 adet arsa ve araziyi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Satış tarihleri tek tek açıklandı.
Uzmanından ev alacakları korkutan açıklama: Stüdyo, 2+1 ve 3+1 evlerin fiyatları enflasyon üzerinde artacak! 
Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, ev alacakları uyardı. Melkonyan, "Stüdyo, 2+1 ve 3+1 evlerin fiyatları enflasyon üzerinde artacak" dedi. 
Uzmanı tarla, arsa ve konut yatırımındaki riskleri açıkladı! Gram altını gayrimenkulle kıyaslamak doğru sonuç vermez! 
Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, altın yatırımının riskli olmadığına dikkat çekti ve gayrimenkul yatırımındaki riskleri tek tek sıraladı.