15 Mart 2025 Cumartesi

İslam Memiş'ten yeni evli çiftlere uyarı: Önce ev alın, araba almak gereksiz! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Bakan Tunç: Kirayla aynı tarihte imzalanan tahliye taahhütnamesi geçersiz! 
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kirayla aynı tarihli tahliye taahhütnamesinin geçerli olmadığını açıkladı. 
Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan kiraya vermek için ev alacaklara yeni uyarı: Kira çarpanı çok düşük tuzağına düşmeyin!
Ekonomist Tunç Şatıroğlu, kiraya vermek için ev alacakları uyardı. Şatıroğlu, "Kira çarpanı çok düşük tuzağına düşmeyin" dedi. 
Verdana Dubai'de 1 milyon 699 bin AED'den başlayan fiyatlarla 2 yatak odalı evler! 
Verdana Dubai projesi, Reportage Properties imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede 1 milyon 690 bin AED'den başlayan fiyatlarla 2 yatak odalı ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 
2024'te İstanbul'da satılan konutların yüzde 30,7’si Esenyurt, Başakşehir, Pendik, Kartal ve Kadıköy'e ait! 
Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, 2024 yılında İstanbul'da ilçelere göre konut satışı rakamlarını paylaştı. Zirvedeki Esenyurt dikkatleri çekti.  
Mağdur ev sahibi isyan etti: 5 yıllık kiracımın verdiği kira, bir kg baklavanın fiyatı kadar!
Ev sahiplerinin, kiracılarla aralarındaki sular durulmuyor. 5 yıllık kiracısı olan bir ev sahibi, kira bedelinin neredeyse bir kg baklavanın fiyatı kadar olduğunu söyledi.