8 Mart 2025 Cumartesi

Uzmanı uyardı: Arsa ve arazi yatırımında panik yapıp erken satanlar, en büyük kazancı başkalarına bırakır!

Yorumlar

Diğer Haberler

Ümit Alüminyum Plastik Sanayi ve Ticaret Şirketi'ne 1 yıllık kesin mühlet verildi!
Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi Ümit Alüminyum Plastik Sanayi ve Ticaret Şirketi' için 1 yıllık kesin mühlet verilmesine karar verdi. 
Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 'kaygılanmayın' açıklaması! Bu deprem 6 Şubat 2023’ün olağan artçısı!
Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kahramanmaraş Nurhak'ta meydana gelen depremi değerlendirdi. Ercan, depremin 6 Şubat 2023 depremi artçısı olduğunu ve kaygı yapılmaması gerektiğini açıkladı. 
Mimarlar Odası Başkanı'ndan yanlış imar politikalarına tepki: Yapı denetimi devlet tarafından yapılmalı!
Mimarlar Odası Genel Başkanı Zeynep Eres Özdoğan, yapı denetimlerinin özel sektör tarafından değil de devlet tarafından yapılması gerektiğini söyledi. 
TOKİ 44 ildeki 552 arsayı yüzde 15 indirimle bugün satışa çıkarıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 44 ildeki 552 adet arsayı yüzde 15 indirim imkanıyla satışa çıkarıyor. 
Konut talebi neden artıyor?
Analist Selman Noyan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut talebinin neden arttığını açıkladı.