17 Şubat 2025 Pazartesi

Konut satışlarında Antalya sürprizi!

Yorumlar

Diğer Haberler

Danıştay'dan Kızılbük GYO'nun ÇED projesine onay! Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yürütmeyi durdurma talebi reddedildi!
Danıştay Dördüncü Dairesi, Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Marmaris Kızılbük Resort Otel ve Devremülk projesi ile ilgili “Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" kararının iptali için yürütmeyi durdurma istemini reddetti.
ZNC Gayrimenkul’ün konkordato başvurusu mahkeme tarafından reddedildi!
Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, ZNC Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi’nin konkordato başvurusunu reddetti. 
Avrupakent GYO, bu yıl 1 milyar 975 milyon TL temettü dağıtacak!
Avrupakent GYO, bu yıl 1 milyar 975 milyon TL temettü dağıtacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıkladı.
Konya Akabe Konutları'nda 6 milyon TL fiyatla konut sahibi olma fırsatı!
Şendemir İnşaat imzasıyla Konya'da inşa edilen Akabe Konutları'nda 6 milyon TL fiyatla konut sahibi olma fırsatıyla konut satışları devam ediyor. 
Piyermary Enamel Madencilik ve ortaklarına 1 yıllık kesin konkordato mühleti!
Bolvadin 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, Piyermary Enamel Madencilik İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile şirket ortaklarına 1 yıl süreyle kesin konkordato mühleti verilmesine karar verdi.