17 Şubat 2025 Pazartesi

Konut satışlarında Antalya sürprizi!

Yorumlar

Diğer Haberler

BYC Grup’a verilen geçici mühlet süresi 37 gün daha uzatıldı!
Uşak 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, BYC Grup İthalat ve İhracat Anonim Şirketi hakkında verilen geçici mühlet süresinin 37 gün süreyle, 20 Mayıs 2025 tarihine kadar uzatılmasına karar verdi.
TOKİ’den 4 şehre 729 konutluk dört yeni proje müjdesi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 şehirde 729 konutluk dört yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri bugün yapılacak. 
Kentsel dönüşümde KDV oranları hap bilgi!
Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Mali Müşavir İbrahim Döner paylaşımında bu kez de kentsel dönüşümde KDV oranlarını açıkladı.
Konkordato talep eden ENM Makina ve ENS Hırdavat’ın geçici mühlet kararları 14 Haziran’a uzatıldı!
Konkordato talep eden ENM Makina Hırdavat Cıvata Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  ve ENS Hırdavat Makina Elektrik Elektronik Yedek Parça İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin geçici mühlet kararları 14 Haziran’a uzatıldı.
Faiz artışı, inşaat sektörünü nasıl etkileyecek? İnşaat Mühendisi Atakan Bakılan'dan çarpıcı açıklama geldi!
Merkez Bankası dün sürpriz bir kararla faizi 350 baz puan artırdı. İnşaat Mühendisi Atakan Bakılan, Merkez Bankası'nın bu hamlesinin inşaat sektörünü olumsuz etkileyeceğini söyledi.