14 Şubat 2025 Cuma

Kiracıdan bir taşla iki itiraf: İki sene önce 920 TL'ye oturduğum ev şu anda 20 bin TL, biz olmasak aç kalacaktınız!

Yorumlar

Diğer Haberler

Rengi Antalya Premium’da konut fiyatları ne kadar? Rengi Antalya Premium nerede?
Rengi Antalya Premium projesi, Karaarslan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Rengi Antalya Premium’da konut fiyatları ne kadar? Rengi Antalya Premium nerede?
39 yıldır tekstil sektöründeydi... Enki Çorap'tan konkordato başvurusu! 
1986 yılından itibaren, tekstil sektöründe faaliyet gösteren Enki Çorap, mali sıkıntılarından dolayı konkordato başvurusunda bulundu.
Terzioğlu Batum Villaları satışa çıktı!
GOOA Architects imzasıyla tasarlanan ve satışların başladığı Terzioğlu Batum Villaları, çağdaş mimari diliyle bölgenin yeni odak noktası olmaya hazırlanıyor. 
TOKİ’nin Ankara ve Malatya projeleri için teslim müjdesi geldi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara ve Malatya projeleri için teslim müjdesi geldi. Söz konusu projeler Temmuz ayı içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 
ZNC Gayrimenkul’ün konkordato başvurusu mahkeme tarafından reddedildi!
Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, ZNC Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi’nin konkordato başvurusunu reddetti.