14 Şubat 2025 Cuma

Kiracıdan bir taşla iki itiraf: İki sene önce 920 TL'ye oturduğum ev şu anda 20 bin TL, biz olmasak aç kalacaktınız!

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak zenginleri mevduatın rüzgarına kapıldı! Evlerini ellerinden çıkarmaya başladılar...
Konut yatırımı yapan binlerce kişi, mevduatın rüzgarına kapılarak evlerini saymaya başladı. 
TÜGEM'den konut piyasasını güçlendirecek yeni adım! 
Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM), İstanbul’daki yapılanmasını güçlendirerek sektöre yön verecek yeni bir adım attı.
Müstakil çelik evlere talep arttı!
Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada deprem güvenliği ve ev sahibi olmayı kolaylaştıran avantajları sebebiyle  hafif çelik evlere yönelimin arttığını söyledi.
Farina Un ve Gıda’ya geçici konkordato koruması!
Manisa Asliye Ticaret Mahkemesi, Turgutlu’da faaliyet gösteren Farina Un ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi için üç ay süreyle geçici konkordato mühleti tanıdı.
Milli Emlak Ordu ve Samsun’da 25 bin TL’den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ordu ve Samsun’da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalelerinin 22 Temmuz ve 28 Temmuz’da yapılacağı belirtildi.