3 Şubat 2025 Pazartesi

Belediyelerden Yalova ve Eskişehir’de satılık arsa ve araziler!

Yorumlar

Diğer Haberler

Müstakil çelik evlere talep arttı!
Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada deprem güvenliği ve ev sahibi olmayı kolaylaştıran avantajları sebebiyle  hafif çelik evlere yönelimin arttığını söyledi.
TÜGEM'den konut piyasasını güçlendirecek yeni adım! 
Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM), İstanbul’daki yapılanmasını güçlendirerek sektöre yön verecek yeni bir adım attı.
Faiz indirimi beklentisi konut piyasasını nasıl etkileyecek? 
Faiz indiriminin konut piyasasında hem talebi hem fiyatları aynı anda artıracağını söyleyen uzmanlar uyarıyor fırsatları kaçırmamak için doğru lokasyonun iyi analiz edilmesi gerektiğini belirtti.
Asak Araç Kiralama, Asoy Gıda, Asoy İnşaat, Mufa İnşaat ve Sulkar İnşaat’a konkordato sürecinde ek süre!
Asak Araç Kiralama, Asoy Gıda, Asoy İnşaat, Mufa İnşaat ve Sulkar İnşaat’ın  konkordato sürecinde geçici mühlet 2 ay daha uzatıldı.
Tropik Fresh Meyve ve Sebze’ye 1 yıl kesin konkordato süresi tanındı!
Mersin 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Tropik Fresh Meyve ve Sebze Gıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Antalya Tropik Fresh Meyve ve Sebze Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi’ne 1 yıl süreyle kesin konkordato mühleti verdi.