26 Ocak 2025 Pazar

Tebernüş Kireçci üç yıl önce açıklamıştı! İşte yabancıya konut satışının verdiği üç büyük zarar!

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ’den 11 bin 855 lira taksitle 2+1 konut fırsatı için başvurular bugün sona eriyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 11 bin 855 lira taksitle konut kampanyası için başvuru dönemi bugün sona eriyor. Söz konusu proje için 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 
Gökdemir View Ankara’da 7.5 milyon TL’ye! Teslimler Ekim’de!
Başkent Ankara’da yükselen Gökdemir View projesi için en düşük konut satış fiyatı 7 milyon 500 bin TL olarak açıklandı. Proje önümüzdeki Ekim ayında sahiplerine teslim edilecek.
Şile Belediyesi’nden İstanbul’da satılık 2 arsa!
Şile Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile’de yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 24 Nisan’da yapılacak. 
Tebernüş Kireçci açıkladı: Türkiye'deki konutlar yabancılara pahalı geliyor!
Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yabancılara yapılan konut satış rakamlarındaki düşüşü değerlendirdi. Kireçci ''Yabancılar Türkiye'yi pahalı buluyor. Başka ülkelere yöneliyor.'' dedi.
Konkordato talep eden ENM Makina ve ENS Hırdavat’ın geçici mühlet kararları 14 Haziran’a uzatıldı!
Konkordato talep eden ENM Makina Hırdavat Cıvata Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  ve ENS Hırdavat Makina Elektrik Elektronik Yedek Parça İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin geçici mühlet kararları 14 Haziran’a uzatıldı.