30 Aralık 2024 Pazartesi

İstanbul'un 23 ilçesinde kiralar 40 bin TL'yi aştı! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Asak Araç Kiralama, Asoy Gıda, Asoy İnşaat, Mufa İnşaat ve Sulkar İnşaat’a konkordato sürecinde ek süre!
Asak Araç Kiralama, Asoy Gıda, Asoy İnşaat, Mufa İnşaat ve Sulkar İnşaat’ın  konkordato sürecinde geçici mühlet 2 ay daha uzatıldı.
Deprem uzmanı Naci Görür'den korkutan açıklama: Ege geriliyor!
Ege Denizi'nde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür'den 'Ege geriliyor' dedi.
Türk yatırımcıları rotayı yurt dışına çevirdi! Yurt dışı konut alımları son iki yılda rekor kırdı!
Konutta yatırımcıların tercihi değişmeye başladı. Pek çok Türk yatırımcı yurt içi yerine artık yurt dışından konut almaya başladı. Özellikle son iki yılda yurt dışından konut alımları rekor kırdı.
Uzmanlar uyarıyor: 'Faizler düşünce, konut fiyatları artacak’ yanılgısına kapılmayın!
Gayrimenkul PR firması, faizler düştüğünde suni fiyat artışlarına karşı, satıcı ve alıcı kitlesine yönelik önemli uyarılarda bulundu.
Milli Emlak Ordu ve Samsun’da 25 bin TL’den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ordu ve Samsun’da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalelerinin 22 Temmuz ve 28 Temmuz’da yapılacağı belirtildi.