21 Aralık 2024 Cumartesi

TOKİ’den Ankara’ya 5 bin 88 konutluk 6 yeni proje geliyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Eskişehir Mariposa Söğütönü 8 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!
NZ Proje tarafından Eskişehir Tepebaşı'nda inşa edilen Mariposa Söğütönü 8 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.
Bakan Kurum: Türkiye, Ukrayna'nın yeniden inşasına destek için hazır!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ukrayna'nın yeniden inşasının planlanması gerektiğini vurgulayarak, “Türkiye, Ukrayna'daki dramın son bulması adına her türlü bilgiyi, tecrübeyi paylaşmaya hazırdır' dedi. 
Bir gecede evin fiyatı 500 bin TL arttı, vatandaşlardan tepki geldi: 1 günde yapılan bu artış manipülasyon değil midir?
Bir emlak ilan sitesinde bir gecede 500 bin lira artan evin fiyatına vatandaşlardan ' 1 günde yapılan bu artış manipülasyon değil midir?'diyerek tepki geldi.
Deprem uzmanı Naci Görür'den korkutan açıklama: Ege geriliyor!
Ege Denizi'nde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür'den 'Ege geriliyor' dedi.
Türk yatırımcıları rotayı yurt dışına çevirdi! Yurt dışı konut alımları son iki yılda rekor kırdı!
Konutta yatırımcıların tercihi değişmeye başladı. Pek çok Türk yatırımcı yurt içi yerine artık yurt dışından konut almaya başladı. Özellikle son iki yılda yurt dışından konut alımları rekor kırdı.