Zonguldak’ta faaliyet gösteren Şiraze Unlu Mamulleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ne verilen geçici mühletin iki ay süreyle uzatılmasına karar verildi.
Alanya Asliye Ticaret Mahkemesi, Alanya Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne kayıtlı Gülhanlar Güven Gıda Tarım Hayvancılık İnşaat Emlak Turizm Lojistik İhracat İthalat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi hakkında
konkordato geçici mühlet kararı verdi.
Konutta yatırımcıların tercihi değişmeye başladı. Pek çok Türk yatırımcı yurt içi yerine artık yurt dışından konut almaya başladı. Özellikle son iki yılda yurt dışından konut alımları rekor kırdı.
Şerefiye, bir taşınmazın bulunduğu konum, manzara, cephe, kat, ulaşım olanakları, güneş alma durumu, çevresel faktörler ve sosyal imkanlar gibi özellikleri nedeniyle benzerlerinden daha değerli olmasını ifade eden bir kavramdır.
Yorumlar