Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 81 şehirde hayata geçireceği 'Yüzyılın Konut Projesi' için başvurular 3 gün sonra resmen başlıyor.
Yüzyılın Konut Projesi için 10 Kasım'da, TCKN'nin son rakamı '0' olan vatandaşlar başvuru yapabilecek. 11 Kasım'da son rakamı '2', 12 Kasım'da '4', 13 Kasım'da '6', 14 Kasım'da '8' olan vatandaşların başvuruları kabul edilecek.
Kentsel dönüşüm ve akıllı şehir çözümleri alanında uzman mühendis Yusuf Kara, tapu sahiplerini yakından ilgilendirecek bir açıklamada bulundu. Kırmızı ve mavi tapu ne anlama geliyor?
Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu yaptığı paylaşımda “Amerika’da mı ev almak mantıklı, yoksa Türkiye’de mi” diye sorarak, dolar bazında konut fiyat indekslerini paylaştı.
Yorumlar