24 Ekim 2024 Perşembe

İmar yasasına takılanlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Yapı kayıt düzenlemesi bekliyoruz!

Yorumlar

Diğer Haberler

Reportage Türkiye’den Büyük Bahar Kampanyası! Sylvana İstanbul ve Afra Park’ta vade farksız ödeme fırsatı!
Reportage Türkiye, 26 Nisan tarihinde Hilton Hotel Mall of İstanbul’da büyük bir satış etkinliği gerçekleştiriyor. Söz konusu etkinlikte Sylvana İstanbul ve Afra Park’a özel eşsiz yatırım fırsatları da tanıtılacak.
TOKİ 521 bin 955 TL peşinatla konut satacak! Başvurular 24 Nisan’da başlıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 521 bin 955 TL peşinatla konut satacak. Söz konusu proje için başvurular 24 Nisan’da başlıyor. 
Balıkesir Karasi’de belediye, şehrin gelişim aksında yer alan 5 adet villayı satıyor
Balıkesir Karesi Belediyesi, şehrin gelişim aksındaki villalar bölgesinde yer alan 5 adet dubleks villayı açık artırma ile satacağını duyurdu. Villaların fiyatı ve satış tarihi ile ilgili bilgiler açıklandı
30 yıllık kuruyemiş devi Peyman Kuruyemiş konkordato ilan etti!
30 yıllık dev kuruyemiş firması olan  Peyman Kuruyemiş mali sıkıntılar nedeniyle  konkordato ilan etti. 
Kentsel dönüşümde KDV oranları hap bilgi!
Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Mali Müşavir İbrahim Döner paylaşımında bu kez de kentsel dönüşümde KDV oranlarını açıkladı.