9 Ekim 2024 Çarşamba

Milletvekilinden kira çıkışı: Kış aylarında ağır bir barınma krizi kiracılarımızı bekliyor, acil önlem alınmalı!

Yorumlar

Diğer Haberler

BRJ Ambalaj ve Grup Şirketlerine 3 ay geçici konkordato koruması!
Mali zorluklar yaşayan BRJ Ambalaj Basım Sanayi Ticaret A.Ş., Miss Baskı Çözümleri Teknoloji Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Nema Basım Yayın Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. n üç ay süreyle geçici konkordato mühleti verildi.
Türkiye’de 10 yılda 40’tan fazla AVM battı!
53.5 bin takipçili İnşaat Doktoru resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye’de 10 yılda 40’tan fazla AVM’nin battığını belirtti.
Ankara Venvita'da peşin alımlarda indirim fırsatı! 
Vendoks İnşaat tarafından Ankara Çankaya'da inşa edilen Venvita projesinde peşin alımlarda indirim fırsatı sunuluyor. 
Kolaylar Tarım Ürünleri’ne 3 ay geçici konkordato mühleti!
Tekirdağ Asliye Ticaret Mahkemesi, mali zorluklar yaşayan Kolaylar Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato başvurusunu değerlendirerek, 3 ay geçici konkordato mühleti verdi.
Emir Bant’ın konkordato süreci iflasla sonuçlandı!
Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Emir Bant Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato başvurusunu da reddederek şirketin iflasına karar verdi.