9 Ekim 2024 Çarşamba

Milletvekilinden kira çıkışı: Kış aylarında ağır bir barınma krizi kiracılarımızı bekliyor, acil önlem alınmalı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Katar  Les Vagues by Elie Saab projesinde yüzde 20 peşinatla!
Katar’ın Al-Rayyan bölgesinde hayata geçirilen Les Vagues by Elie Saab projesinden yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.
Bolu İl Özel İdaresi, Karacasu’daki Küçük Kaplıca’yı 15 yıllığına kiraya veriyor!
Bolu İl Özel İdaresi, Karacasu’da yer alan 29 bin metrekarelik Küçük Kaplıca alanı için ihaleye çıkıyor. 1 milyon 194 bin TL muhammen kira bedeliyle çıkılacak ihale 11 Kasım 2025’te yapılacak.
TOKİ 500 bin yeni konut başvuru bedeli 2025!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 500 bin yeni sosyal konut projesi için başvuru bedeli 5 bin TL olarak açıklandı.
Bolu Abant Sitesi’nde elden taksitle konut fırsatı!
Alemdar İnşaat tarafından hayata geçirilen Abant Sitesi’nde elden taksitle konut fırsatı sunuluyor.
İslam Memiş: Altın ve gümüşün yükselişi en çok ev alacaklara yaradı!
Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarındaki yükselişin en çok ev almak isteyenlere yaradığını söyledi. Memiş, bu yükselişin konut sahibi olmak isteyenlere fırsat sunduğunu vurguladı.