3 Eylül 2024 Salı

Ünlü ekonomistten konut ve arsa uyarısı: Uzak durun! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Kentsel dönüşümde KDV oranları hap bilgi!
Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Mali Müşavir İbrahim Döner paylaşımında bu kez de kentsel dönüşümde KDV oranlarını açıkladı.
Ankara Lokasyon Eryaman’da 5.3 milyon TL’ye! Teslimler Haziran’da!
3 blok olarak yükselen Lokasyon Eryaman projesinde en düşük satış fiyatı 5 milyon 300 bin TL olarak açıklandı. 
BYC Grup’a verilen geçici mühlet süresi 37 gün daha uzatıldı!
Uşak 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, BYC Grup İthalat ve İhracat Anonim Şirketi hakkında verilen geçici mühlet süresinin 37 gün süreyle, 20 Mayıs 2025 tarihine kadar uzatılmasına karar verdi.
TOKİ’nin 2 projesi için daha teslim müjdesi geldi!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Konya Cihanbeyli ve Yozgat Sorgun projeleri sahiplerine teslim edildi.
30 yıllık kuruyemiş devi Peyman Kuruyemiş konkordato ilan etti!
30 yıllık dev kuruyemiş firması olan  Peyman Kuruyemiş mali sıkıntılar nedeniyle  konkordato ilan etti.