22 Temmuz 2024 Pazartesi

10 bin, 11 bin, 12 bin 500 TL olan emekli maaşlarına tam bu kadar zam geldi! İşte, 4A, 4B yeni zamlı maaşlar! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Konut fiyatlarında reel kayıp hızlandı! İstanbul, İzmir, Ankara'da fiyatlar nasıl değişti? 
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre konut fiyatları 2024 yılı Eylül ayında bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 artış gösterirken, reel olarak da yüzde 14,7 oranında azaldı.
İnşaat sektörü temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi! Konut sahibi olmak için fırsat dönemindeyiz!
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden, TÜİK Eylül ayı konut satış değerlendirmeleri geldi. Sektör temsilcileri konut piyasasındaki hareketliliğe dikkat çekerek piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
100 bin TL limiti olan kredi kartlarından 750 TL kesinti öngören teklifte son dakika! Limit değişiyor mu?
100 bin liranın üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira kesinti yapılacağını öngören teklif ertelendi. Şimdi de 100 bin liralık limitin güncellenmesi gündeme geldi. İşte detaylar... 
6 Şubat depremlerinden etkilenen köyler için flaş karar! Deprem bölgesindeki imar yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen köylerdeki yerinde dönüşüm için Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti. 
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak?