6 Temmuz 2024 Cumartesi

TOKİ'den deprem bölgesindeki ihalelere ilişkin açıklama: Aynı firmalara sürekli iş verildiği iddiaları gerçek değil!

Yorumlar

Diğer Haberler

Kiralık konut uygulamasıyla ilgili ev sahipleri soruyor: 3 yıl sonra çıkmam diyen ne olacak?
TOKİ eliyle kiralama sistemi İstanbul'da hayata geçiliyor. Bölgedeki rayicin yarı fiyatına kiralanacak ve kira sözleşmeleri 3 yılı kapsayacak olan uygulamayla ilgili ev sahiplerinden değerlendirme geldi. 
Şile Liberty Vista’da 16 milyon TL’den başlayan fiyatlarla 3+1 villa!
İstanbul Şile’de hayata geçirilen Liberty Vista projesinde yer alan villaların fiyatları 16 milyon TL’den başlıyor. 
Konkordato talep eden Cankılıç Tekstil İnşaat için 3 aylık geçici mühlet kararı!
Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, konkordato başvurusu yapan Cankılıç Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Hakkında 3 aylık geçici mühlet kararı verdi.
Erzurum'daki deprem konutları 15 Kasım’da sahiplerine teslim edilecek!
Erzurum'un Çat ilçesinde hayata geçirilen deprem konutlarının teslimleri 15 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.
TOKİ 500 bin sosyal konut projesine başvuracaklar dikkat! İşte doğru ve eksiksiz müracaat için izlemeniz gereken adımlar
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda doğru ve eksiksiz müracaat için izlenmesi gereken adımları açıkladı.