4 Temmuz 2024 Perşembe

Başkent’te, Hazine'ye ait 23 adet konut ve ticari imarlı arsa satılıyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Prof. Dr. Naci Görür Balıkesir Sındırgı'yı uyardı: Hasarlı evlerden uzak durun!
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6.1 büyüklüğünde deprem meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den Balıkesir Sındırgı'yı 'Hasarlı evlerden uzak durun' diyerek uyardı. 
BG Moderna 3 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!
2010 yılından bu yana endüstriyel tesislerden okullara, iş merkezlerinden konut projelerine kadar birçok alanda faaliyet gösteren BG Grup tarafından Sivas'ta inşa edilen BG Moderna 3 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.
Başiskele Nezaket Villaları satışa çıktı! Yeni proje!
Orman ile içi içe müstakil yaşam sunan dubleks villa projesi Nezaket Villaları 5+1, 310 metrekare geniş yaşam alanı sunuyor. 12 bağımsız ve müstakil bahçeli, çift araçlık otoparklı müstakil villa projesi Nezaket Villaları satışa çıktı. 
1 Ocak'tan itibaren binalarda yeni sistem hayata geçiriliyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 1 Ocak 2026’dan itibaren yürürlüğe girecek olan yönetmelikle binalarda yağmur suyu kullanımını teşvik edilecek.
Erzurum'daki deprem konutları 15 Kasım’da sahiplerine teslim edilecek!
Erzurum'un Çat ilçesinde hayata geçirilen deprem konutlarının teslimleri 15 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.