İstanbul'da faaliyet gösteren Emel Kuyumculuk konkordato talebinde bulundu. Ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiren ünlü kuyumcu için mahkemeden son dakika açıklaması geldi.
İnşaat piyasasına dair değerlendirmeleriyle dikkatleri üzerine çeken İnşaat doktoru, bugün de sosyal medya hesabından Arjantin'deki yanlış kira politikasından çıkarılması gereken önemli ayrıntıları paylaştı.
Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Akravan İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Kenan Yıldız’ın konkordato sürecinde önemli bir karara imza atarak, geçici mühleti uzattı.
Gaziantep’te konkordato başvuruları artarken, kentte 35 yıldır faaliyet gösteren Denimeks Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi de konkordato talebinde bulundu.
Yorumlar