25 Nisan 2024 Perşembe

Milli Emlak arsa satışı: 3 ildeki 20 adet arsa ve arazi KDV'den muaf olarak satılıyor! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Dolar kuru neden sabitlendi?
Dolar son bir aydır yatay halde setrini sürdürüyor ve analistler de dolarda 30 TL'nin altını dillendirse de Merkez Bankası'nın sene sonu dolar tahminlerinde dolar 36 Türk Lirası olarak açıklandı.
Banka banka 100 bin TL'nin güncel getirisi ne kadar?
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son verileri kapsamında artışını devam ettiren 1-3 aylık mevduat faizinde dengelenmiş oldu. Buna göre, yüzde 68 civarında dengelenen 1-3ı.aylık mevduat faizleri yüzde 68,2 olarak belirtildi.
Benleo Acıbadem'de 1 yıl boyunca ödeme yok! 
Esta Construction imzası taşıyan Benleo Acıbadem projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında tam 1 yıl boyunca ödeme yapılmıyor. İşte kampanya ile ilgili detaylar...
Kiraya yapılan 10 puanlık artış ölüm riskini yüzde 8 artırıyor!
Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarının kiracıların sağlığını da etkilediği ortaya çıktı. Aşırı stresin neden olduğu kalp, şeker ve yüksek tansiyon gibi hastalıkların artmasının ölüm riskinin de artmasına sebep olduğu belirtildi.
Süheyl Batum'dan Florya tepkisi: '500 milyon dolar zararı göz önüne alarak orayı sattırmam'
Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Süheyl Batum, Florya ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "500 milyon dolar zararı göz önüne alarak orayı sattırmam" dedi.