25 Nisan 2024 Perşembe

Milli Emlak arsa satışı: 3 ildeki 20 adet arsa ve arazi KDV'den muaf olarak satılıyor! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Veraset beyanı nedir?
Miras işlemlerinde sıkça duyulan veraset beyanı, mirasçıların vergi dairelerine yaptıkları resmi bildirimi ifade ediyor.
Peron İstanbul için düğmeye basıldı! Eczacıbaşı’nın Kartal'daki arazisine 666 konutluk yeni proje geliyor!
Eczacıbaşı Holding’in Kartal’daki arazisinde yükselecek olan Peron İstanbul projesi için düğmeye basıldı. Söz konusu proje 5 milyar 40 bin TL’ye mal olacak.
Katılımevim, Birevim ve Pusula Portföy Yönetimi, Pusula Holding çatısı altında güçlerini birleştirdi!
Türkiye’nin önde gelen markaları arasında yer alan Katılımevim, Birevim ve Pusula Portföy Yönetimi, Pusula Holding çatısı altında güçlerini birleştirdi.
Mustafa Durna İnşaat’a 3 ay geçici konkordato koruması!
Konya 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Mustafa Durna İnşaat Anonim Şirketi, hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet ve ihtiyati tedbir kararı verdi. 
Gölbaşı İncek Premium’da lansman öncesi fırsat!
Ankara Gölbaşı’nda yükselen İncek Premium projesinde yer alan konutlar için lansman öncesi fırsat sunuluyor.