1 Nisan 2024 Pazartesi

Hazır betona yarından itibaren yüzde 30 zam geliyor: Betonculardan 1 Nisan şakası gibi zam!

Yorumlar

Diğer Haberler

Konkordato talep eden Cay Grup İnşaat'ın duruşma tarihi belli oldu!
Geçtiğimiz aylarda mali krizden dolayı konkordato ilan eden Cay Grup İnşaat'ın duruşma tarihi belli oldu.
Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'in değeri 5 milyarı aştı! 
Emlak Konut GYO’nun Nezihpark Bahçekent projesi için hazırlatılan 2025 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Raporda Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent projesinin 2025 değeri 5 milyarı aştı.
Türkiye'de ev sahipliği oranı yüzde 56.1 ile AB ülkeleri arasında en düşük dördüncü ülke oldu!
Artan konut fiyatları dar ve orta gelirlilerin konuta erişimi zorlaşıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre ev sahipliği oranı yüzde 56.1’e geriledi. 
Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisine Dair Yönetmelikte değişiklik!
Kamu taşınmazlarının turizm yatırımlarına tahsisine ilişkin usul ve esasları düzenleyen yönetmelikte değişikliğe gidildi.
Ulukur İnşaat iflas etti!
Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 15 Ekim 2025 tarih ve 2025/735 Esas sayılı kararıyla ULUKUR İnşaat Turizm Oto Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin iflasına hükmedildi.