Karayolları Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü ve Sinop İl Özel İdaresi, Amasya ve Sinop’ta yer alan arsa, otel ve araziyi satışa çıkardı. Satış ihaleleri 12 Kasım ve 18 Kasım’da yapılacak.
Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısının ocak-ekim döneminde yıllık bazda yüzde 9,7'lik artışla 2,6 milyona ulaştığını söyledi.
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir'in Karaburun ve Çiğli ilçelerindeki iki önemli taşınmazın ihale yoluyla satışını tamamladı. Maliye Hazinesi adına kayıtlı olan bu taşınmazlar, rekor fiyata en iyi teklifi veren şirketlere devredildi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından belirlenen yeni kriterlere göre; konut, yurt, otel ve bakımevi gibi yataklı hizmet veren sağlık tesisleriyle sanayi ve imalat yapılarında sığınak inşa edilmesi zorunlu oldu.
Yorumlar