Geçtiğimiz günlerde pek çok Avrupa ülkesinde yeniden gündeme gelen “Okupa” krizi, yurt dışında gayrimenkul almayı planlayan Türk yatırımcılar arasında tedirginliğe neden olurken, bu gelişme Dubai’yi yeniden radarın merkezine taşıdı.
Neo Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım, proje gayrimenkul yatırım fonları (Proje GYF) piyasasında yaşanan büyümeyi ve bu yeni yatırım aracının Türkiye konut piyasasına ve kentsel dönüşümüne etkilerini değerlendirdi.
Algün Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, kentsel dönüşümün hızlandırılmasının artık bir zorunluluk haline geldiğini dile getirerek, dönüşümün hızlandırılması için radikal düzenlemelere ihtiyaç olduğunu belirtti.
Akdeniz'de Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, ikinci bir olası depremin şiddetinin 7.2'den büyük olacağını açıkladı.
Yorumlar