24 Şubat 2024 Cumartesi

KDV'den muaf arsa ve arazi arayanlara Milli Emlak'tan büyük müjde! Fiyatlar 39 bin 500 TL'den başlıyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Konkordato talep eden Cay Grup İnşaat'ın duruşma tarihi belli oldu!
Geçtiğimiz aylarda mali krizden dolayı konkordato ilan eden Cay Grup İnşaat'ın duruşma tarihi belli oldu.
Türkiye'de ev sahipliği oranı yüzde 56.1 ile AB ülkeleri arasında en düşük dördüncü ülke oldu!
Artan konut fiyatları dar ve orta gelirlilerin konuta erişimi zorlaşıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre ev sahipliği oranı yüzde 56.1’e geriledi. 
Yenimahalle Belediyesi, Meydan AVM’deki çok amaçlı salonları ve fuaye alanlarını kiraya verecek!
Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Meydan AVM’de yer alan çok amaçlı salonları ve fuaye alanlarını kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 6 Kasım 2025 tarihinde yapılacak.
Nilüfer House 1’de ilk 3 yıl için düşük taksit fırsatıyla!
Bursa Nilüfer’de inşa edilen Nilüfer House 1 projesinde yer alan konutlar için ilk 3 yıl için düşük taksit fırsatı sunuluyor. 
Kiralık konut uygulamasıyla ilgili ev sahipleri soruyor: 3 yıl sonra çıkmam diyen ne olacak?
TOKİ eliyle kiralama sistemi İstanbul'da hayata geçiliyor. Bölgedeki rayicin yarı fiyatına kiralanacak ve kira sözleşmeleri 3 yılı kapsayacak olan uygulamayla ilgili ev sahiplerinden değerlendirme geldi.