6 Aralık 2023 Çarşamba

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den korkutan uyarı: Marmara depremi sadece İstanbul'u değil, 7 ili etkiler!

Yorumlar

Diğer Haberler

Yeşil Global İnşaat için konkordato süreci başladı!
Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik Anonim Şirketi’nin konkordato talebini değerlendirerek, şirket hakkında 3 ay geçici mühlet kararı verdi.
KLT Kalite Alüminyum ve Kalite Tente Dekorasyon için 1 yıl kesin mühlet verildi!
Kalite Tente Dekorasyon Otomat Civata Dış Ticaret Limited Şirketi ve KLT Kalite Alüminyum İmalat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi için 1 yıl kesin mühlet verildi.
Konut kredisi kullanımında 1 haftada tam 3 milyar 354 milyon TL’lik artış!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre 25 Nisan tarihinde 559 milyar 322 milyon TL şeklinde olan konut kredisi kullanımı 2 Mayıs 2025 haftasında 562 milyar 676 milyon TL’ye çıktı.
Milli Emlak’tan Malatya ve Manisa’da kiralık arsa ve araziler!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Malatya ve Manisa’da yer alan arsa ve arazileri kiraya verecek. Kiralama ihaleleri 23 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılacak.
Ev sahibi, ihtiyaç halinde kiracılı evi satarsa ne olur?
Kiracı ev sahibi arasında evin satılması durumunda olası tahliye durumunda ne yapılacağı merak ediliyor.