18 Kasım 2023 Cumartesi

İslam Memiş gram altın için yeni hedefini açıkladı! Yatırımcılar dikkat! Sırada bu rakam var!

Yorumlar

Diğer Haberler

Teke Otomotiv ve Tekeler Otomotiv’in konkordato mühleti 1 ay uzatıldı!
Teke Otomotiv Anonim Şirketi ve Tekeler Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato mühleti 1 ay uzatıldı.
Konut kredisi kullanımında 1 haftada tam 3 milyar 354 milyon TL’lik artış!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre 25 Nisan tarihinde 559 milyar 322 milyon TL şeklinde olan konut kredisi kullanımı 2 Mayıs 2025 haftasında 562 milyar 676 milyon TL’ye çıktı.
Milli Emlak’tan Malatya ve Manisa’da kiralık arsa ve araziler!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Malatya ve Manisa’da yer alan arsa ve arazileri kiraya verecek. Kiralama ihaleleri 23 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılacak.
Malatya’daki 11 bin deprem konutu yıl sonuna kadar tamamlanacak!
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen Malatya'da inşa edilen 11 bin deprem konutunun yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 
Lin Tekstil ve Sancak12 Tekstil’e verilen geçici mühlet 2 ay süreyle uzatıldı!
Sancak12 Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ile Lin Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Enerji Hayvancılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi’ne daha önce verilen geçici mühlet 2 ay süreyle uzatıldı.