16 Ağustos 2023 Çarşamba

Konut sektörüne can suyu olacak! İmar yönetmeliğinde değişikliğe gidildi!

Yorumlar

Diğer Haberler

Milli Emlak’tan Malatya ve Manisa’da kiralık arsa ve araziler!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Malatya ve Manisa’da yer alan arsa ve arazileri kiraya verecek. Kiralama ihaleleri 23 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılacak.
Kiralananın sahibi birden fazlaysa dikkat edilmesi gerekenler!
Eğer birden fazla ev sahibi varsa tahliye davasının tüm mülk sahipleri tarafından birlikte açılması gerekiyor. Ayrıca bunun dışında davadaki eksiklikler sonradan giderilebilirken, tahliye ihtarnamesi eksiklikler düzeltilemiyor.
Lin Tekstil ve Sancak12 Tekstil’e verilen geçici mühlet 2 ay süreyle uzatıldı!
Sancak12 Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ile Lin Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Enerji Hayvancılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi’ne daha önce verilen geçici mühlet 2 ay süreyle uzatıldı.
TOKİ’den Silivri’ye 299 konutluk yeni proje geliyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Silivri’de inşa edeceği 299 konutluk yeni projenin ihalesini 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.
Antalya Villa's Cappadocia’da villaların fiyatları 19 milyon 900 bin TL'den başlıyor!
Villa's Cappadocia projesinde 5+1'ler 19 milyon 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Villa's Cappadocia’da sosyal alanlar neler?