7 Temmuz 2023 Cuma

TOKİ'den 2 bin 491 lira taksitle konut fırsatı! Başvurular işte bu tarihte başlıyor! Hemen bakın!

Yorumlar

Diğer Haberler

KLT Kalite Alüminyum ve Kalite Tente Dekorasyon için 1 yıl kesin mühlet verildi!
Kalite Tente Dekorasyon Otomat Civata Dış Ticaret Limited Şirketi ve KLT Kalite Alüminyum İmalat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi için 1 yıl kesin mühlet verildi.
TOKİ’den Silivri’ye 299 konutluk yeni proje geliyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Silivri’de inşa edeceği 299 konutluk yeni projenin ihalesini 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.
Malatya’daki 11 bin deprem konutu yıl sonuna kadar tamamlanacak!
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen Malatya'da inşa edilen 11 bin deprem konutunun yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 
Teke Otomotiv ve Tekeler Otomotiv’in konkordato mühleti 1 ay uzatıldı!
Teke Otomotiv Anonim Şirketi ve Tekeler Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato mühleti 1 ay uzatıldı.
TOKİ Ankara projesi yarın ihaleye çıkıyor! Mamak’a tam 712 konutluk yeni proje geliyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için yarın ihaleye çıkıyor. Merakla beklenen projede 712 yeni konut yer alıyor.