6 Temmuz 2023 Perşembe

Yeni ve zamlı en düşük emekli maaşında son dakika! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak?  

Yorumlar

Diğer Haberler

Barınma sorununa çözüm önerisi: Sosyal konut projeleri hızlandırılmalı, kira desteği verilmeli!
Türkiye'nin en temel meselelerinden biri olan barınma sorununa çözüm önerisinde bulunan etkili iletişim uzmanı Tufan Yakar, sosyal medya hesabından sosyal konut projelerinin hızlandırılması ve kira desteği verilmesini söyledi. 
TOKİ’den 30 ildeki 305 arsayı yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle 7 gün sonra satışa çıkarıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 30 ilde yer alan 305 arsayı 7 gün sonra satışa çıkaracak. 
Göker İthalat ve Greenx Kozmetik’e 3 ay geçici konkordato koruması!
Göker İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti., Greenx Kozmetik ve Bakım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., hakkında 3 aylık geçici mühlet verildi.
Proland Mühendislik’in konkordato talebi tasdik edildi!
Proland Mühendislik Bilgi Teknolojileri Makina İnşaat Prodüksiyon ve Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.’nin konkordato talebi tasdik edildi.
Emlak vergilerindeki artışa çözüm önerisi! 'Rayiç bedellerde hata yok' diyen ünlü ekonomist açıkladı!
Ekonomist Nejat Özonay, yeni yılla birlikte 10-15 kat artması beklenen emlak vergileriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özonay, 'Rayiç bedellerde hata yok' dedi ve asıl sorunu açıkladı.