9 Haziran 2023 Cuma

TEB müşterilerinin başına talih kuşu kondu! TEB hesaplara para yatıracak!

Yorumlar

Diğer Haberler

Kanyon Alacaatlı Ankara’da güncel fiyatlar 11 milyon 250 bin TL’den başlıyor!
Ankara’nın Çankaya ilçesinde hayata geçirilen Kanyon Alacaatlı projesinde yer alan konutların güncel fiyatları 11 milyon 250 bin TL’den başlıyor. 
Depremzedeler yuvalarına kavuştu: Deprem bölgesinde 300 bin konut teslim edildi!
300 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, "Asrın İnşasında 300 Bin Yuva Tamam" sloganıyla Malatya’da gerçekleştirildi.
Goodyear markasının Bursa yetkili bayiliğini yapan Maresen Otomotiv konkordato ilan etti!
Bursa Nilüfer ilçesinde 2019 yılında otomotiv sektörünün önde gelen lastik üreticisi Goodyear markasının Bursa yetkili bayiliğini alarak faaliyet gösteren Maresen Otomotiv konkordato ilan etti.
Yeşil GYO’nun konkordato süresi 2 ay uzatıldı!
Yeşil GYO ile bağlı ortaklığı Yeşil Global’in konkordato sürecinde, geçici mühlet kararı 7 Kasım 2025 tarihine kadar uzatıldı.
TOKİ ile ev sahibi olan vatandaşlara Bakan Kurum'dan müjde! Borcunu kapatmak isteyenlere yüzde 25 indirim yapılacak
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ ile ev sahibi olan vatandaşlara güzel haberi verdi. Borcunun tamamını kapatmak isteyen vatandaşlara yüzde 25 oranında indirim imkanı sağlanacak.